Mysteryland Festival

24 augustus 2013: Mysteryland Festival

Claro que si... ook hier waren we aanwezig met onze heerlijke Spaanse ham, Spaanse worst, Biologische Spaanse Manchego kaas. We hebben ons tijdens dit evenement met name gericht op de verkoop van heerlijke bocadillos met jamon iberico, lomo, salchichon, chorizo en queso manchego. Natuurlijk worden onze bocadillos ingesmeerd met de overheerlijke pan tomaca van onze chef kok Ulises Bendala. Maar ook een biologische, gezonde, ijskoude gazpacho behoorde tot de mogelijkheden, net als Sangra met vers fruit!

HEt werd een groot succes! Met ons dreamteam Meike, Iris, Shani, Anna, Veerle, Pim, Rob, Bill, Ulises en Michiel gingen we als een trein. Een gezellig was het niet alleen op de mainstages, of bij een van de andere areas... Nee, bij onze gedeelde stand met de Brand Biertuin (Hulde aan Tobias & Jim uit Amersfoort) werden er aardig wat speciaalbiertjes en sangriatjes gedronken onder het genot van een van onze heerlijke bocadillo's. Of gewoon alleen een lekker bordje ham!

Check de website van Mysteryland voor meer informatie over de ziel van dit festival, waar je afgelopen editie dus ook Spaanse delicatessen kon vinden: http://www.mysteryland.com/nl/festival-soul/

Voor leuke foto's van dit evenement verwijzen we je graag door naar www.facebook.com/spaanseworst.