Over ons – Of je Spaanse worst lust

Even voorstellen...

Aan ons team
In 2008 werkte ik, Michiel, op Tenerife in het Sheraton La Caleta, alwaar ik Martina leerde kennen. Martina had op dat moment een relatie met Ulises en zij woonden samen met een ander stel (Santiago en de Duitse Lotte) in een mooi appartement vlakbij Playa del Duque. Toen Santi en Lotte naar Duitsland vertrokken vroegen Uli en Martina of ik de vrijgekomen kamer wilde huren. Vanaf daar is een bijzondere vriendschap ontstaan tussen Ulises en mij. Nadat ik 2010 ben teruggekeerd naar Nederland hebben wij elkaar ontelbare keren opgezocht. In 2012 waren wij samen in La Restinga op het kleine eiland El Hierro, voor een duiktrip. Daar kwamen wij op het idee van ofjeSpaanseWorstlust, wat wij vanaf toen hebben opgezet. Met elkaar, maar ook met heel veel hulp van anderen. Vrienden en familie hebben altijd klaar gestaan om een handje te helpen. Samen met vele anderen zijn wij OfjeSpaanseWorstlust!


Michiel de Kloet
Oprichter

Heeft tijdens en na zijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag, enkele jaren bij verschillende hotels in Spanje gewerkt. Uiteraard beschikt hij over een diploma Sociale Hygiëne, maar ook heeft hij in mei 2014 een EHBO-cursus gevolgd. Er wordt in onze foodtruck gewerkt volgens de HACCP-normen.


Ulises Bendala Rodriguez
Iberico-hamsnijder

Is gecertificeerd Iberico-hamsnijder en heeft ruime ervaring opgedaan in de Spaanse horeca. Ulises woont in Spanje en heeft contact met onze leveranciers. Wij zijn bij al onze leveranciers langs geweest, zodat wij weten waar onze producten vandaan komen en hoe deze worden gemaakt. Ieder jaar maken wij een culinaire reis door Spanje, waarbij we nieuwe leveranciers bezoeken en ons laten informeren over lokale specialiteiten.


Laurent van Leeuwen
Alleskunner

Helpt vanaf april 2016 op vaste basis mee. Als echte Bourgondiër kan hij zich perfect vinden in de bedrijfsfilosofie en door zijn passie voor auto’s geniet hij van elke rit met de foodtruck. Hij beschikt over het Diploma Sociaal Hygiene en heeft ruime ervaring in verschillende facetten van de horeca.