Bestellingen – Of je Spaanse worst lust
 

BESTELLINGEN

Via onze website kan je een voorstel opvragen en krijg je direct de prijs per persoon te zien.

We bieden 3 arrangementen aan; Menu Bueno, Menu Rico en Menu Perfecto. Wil je liever zelf je menu samenstellen. Dat is uiteraard ook mogelijk. Om je bestelling helemaal af te maken kunnen we ook een drankarrangement samenstellen.

Menu Bueno
Perfect voor een leuke borrel! Bij dit menu worden heerlijke borrelplanken geserveerd die jouw gasten met elkaar delen. Daarnaast serveren we twee verschillende pinchos. 

Menu Rico
Ook goed voor de borrel, maar eventueel ook voor een simpel Spaans diner. Natuurlijk worden de borrelplanken geserveerd, maar daarnaast kan er gekozen worden tussen 3 verschillende pinchos óf een warme tapa, zoals bijvoorbeeld Spaanse gehaktballetjes. 

Menu Perfecto
Bereid u voor op een compleet Spaans diner! We beginnen met heerlijke borrelplanken, vervolgens serveren wij vier heerlijke pinchos naar keuze om af te sluiten met een warme tapa. We kunnen ook afsluiten met een dessertje, dan serveren we een pincho minder. 

We kunnen deze arrangementen aanbieden in combinatie met een drankarrangement van 1, 2 of 3 uur. Het drankarrangement is inclusief bier, wijn, sangria, cava & frisdrank en kan per uur besteld worden. 

Klik op de button hieronder om direct jouw keuze samen te stellen en je ziet direct de prijzen erbij vermeld.

Iets proberen?
Blijf je maar dromen over dat heerlijke worstje wat u bij ons heeft gegeten? Als je het heel lief vraagt, stuur ik er misschien wel eentje naar je op.