Festivals – Of je Spaanse worst lust
 

FESTIVALS

In 2013 stonden wij voor het eerst op een festival; het Weekend van de Rollende Keukens. Dit festival is de moeder van alle food festivals en wij zijn dan ook erg trots dat we hier ook in 2014, 2015, 2016 en 2017 hebben gestaan. Ook stonden wij op de allereerste edities van TREK Festival, dat was in 2014 in Utrecht en Den Haag. Inmiddels staan we regelmatig met erg veel plezier op de festivals van Lepeltje Lepeltje. Een creatief vriendenteam uit Amersfoort organiseert deze geweldige foodfestivals in de mooiste parken van Nederland, waarbij ze altijd veel aandacht besteden aan de aankleding, de muziek, het kinderprogramma en natuurlijk de verschillende foodtrucks. Ook organiseren zij het speciaal bieren en wijnfestival Kannen & Kruiken. Over wijn gesproken: Bacchus Wijnfestival blijft ook één van de mooiste festivals in ons land!

Organiseer jij een festival waar ons onweerstaanbare broodje Spaanse Worst niet mag ontbreken? Laat het ons dan even weten!


Hier hebben we onder andere gestaan

Vanaf 2013 hebben we ook op het muziekfestival Mysteryland gestaan, maar ook stonden wij de afgelopen jaren op Festival Mundial, Festival deBeschaving, Bevrijdingsfestival Utrecht, Welcome to the Future en het bizarre MadNes op Ameland!